Informatie van HartslagNu : geldigheidheidsduur scholing

 In (kranten)berichten en nieuwtjes

Vanaf 1 januari 2023 gaat HartslagNu burgerhulpverleners weer alarmeren op basis van een geldige scholingsdatum.

We zien dat het veel vrijwilligers nog niet is gelukt om een cursus te volgen of dat zij zijn vergeten de geldigheidsduur aan te passen in hun HartslagNu account.

Tot en met 31 december 2022 blijven we vrijwilligers alarmeren als de scholingsgegevens nog niet zijn aangepast in het account in HartslagNu.

Vanaf augustus tot en met november sturen we maandelijks een herinnering om te zorgen dat zoveel mogelijk vrijwilligers voor 1 januari 2023 de geldigheidsduur in hun account hebben aangepast na het volgen van een cursus.

Hieronder een overzicht hoe gegevens het makkelijkst kunnen worden aangepast.

  • Heb jij een training gevolgd en een geldig certificaat maar nog geen scholingsgegevens ingevuld in je profiel? Doe dit dan zo snel mogelijk, via deze link kom je meteen op de juiste plek: https://mijnhartslagnu.nl/#/app/profile/edit/4
  • Heb je nog geen (herhalings)training gevolgd doe dit dan via jouw (gebruikelijke) lokale opleider of de Hartstichtingen doe dat voor 1 januari 2023 en pas de geldigheidsdatum aan in je profiel via deze link: https://mijnhartslagnu.nl/#/app/profile/edit/4
  • Misschien heb je wel al een herhalingscursus gevolgd, maar ben je vergeten de geldigheidsdatum van je scholing aan te passen in je HartslagNu-account. Pas de datum dan alsnog aan. Als er geen vervaldatum staat op jouw certificaatneem je hiervoor de datum van de training +1 jaar. Via deze link kun je er direct komen: https://mijnhartslagnu.nl/#/app/profile/edit/4

Recent Posts